Twitter Facebook Delicious Digg Stumbleupon Favorites More
'Dearry' Indah Catatan Hidup

Jumaat, 4 Februari 2011

barang kesayangan



dulu pakai kereta kancil WMR 719....
kancil itu banyak beri kenangan pada aku, especially cik abe.:-) dia langsung x bole lupa kesayangannye tu dan sanggup jual kancil utk beli kereta lain untuk kesenangan aku,, TQVRMCH SYG..kancil tu juga tempat perkenalan pertama kami, bawa kami waktu sakit, sihat, jalan2 paling x bole lupa bawa kancil smpai naik genting kt HOTEL FIRST WORLD, tercungap-cungap enjin kancil, ade smpai satu tahap tu rasa x bole gi dah naik bukit waktu tu tp cik abe paksa juga tekan minyak kuat2 nasib kami selamat, terima kasih kancil atas segala-galanya..waktu nak jual kancil pun, kancil x rela nak pergi sebab kunci kereta hilang puas cari  rpnya tersangkut kt kaki seluar cik abe. x sempat nak ucap selamat tinggal hanya pandang dari jauh dan nangis, sebab kehilangan barang yang paling berharga mcm hilang gelang tangan emas,,sedihnyeeeeeeee. 
 
Share:

99 KaTaKaTaKu

99

Popular Posts

Ditafsirkan oleh INCREASYEZ. Dikuasakan oleh Blogger.

Pengikut

Translate

Segala maklumat yang dipaparkan hanyalah tulisan peribadi penulis blog sahaja.

Jumlah Paparan Halaman

Copyright © INCREASYEZ | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com & Distributed By Protemplateslab