Twitter Facebook Delicious Digg Stumbleupon Favorites More
'Dearry' Indah Catatan Hidup

Ahad, 22 Julai 2012

PERTANDINGAN AEROBIK

PERTAMA KALI!!!
Walaupun dh lepas tp kenangan msh segar kt otak dn hati ni,, mcm mn bole masuk prtndingan daa diri dh la malu bole lak berjoget-joget dpn orang,, sbnrnye sj nk cr pengalaman,, untuk kenangn dlm hdp ni, mewakili BAHAGIAN TAJAAN KPM, yng diketuai k.norariza, terima kasih k.nora dn rakan2 team aerobik krn mengajar tnpa putus asa hngga dpt hafal semua step.. ahlinye pula, ( k.ayu, k.ana, k.maria, myza dan fiefie)  dan kenangan brjln ke K.L ikut k.nora ngan korang semua memang best semata-mata nk cari seluar aerobik warna pink plk tu!! hehe dahsyatt..

4 bahagian je ambil bhgn prtndingan aerobik anjuran MESCA KPM bln JULAI 2012  dn keputusanyer dpt no.3,,
no.1 = JEMAAH NAZIR
no.2 = BAHAGIAN SUKAN
no.3 = BAHAGIAN TAJAAN
no.4 = BAHAGIAN SUMBER

Tahniah semua atas kesungguhan dan penglibatan anda,, dn sokongan dari rakan2... happy dan enjoy sangat..



Share:

PASTA

first time makan kt MUMBO JUMBO cyberjaya central, hari jumaat seminggu sblm puasa..  jln ngn kwn2 almaklumla rehat lama,,semua tmpt penuh, tu yang masuk MUMBO JUMBO,, teringan nk mkn pasta sebab peminat cerita (PASTA drama KOREA ) tengok cm best jek mknn pasta dlm crta tuhh.. so pesan la PASTA CARBONARA,, penuh debaran menunggu, bila dapat je pasta tu mkn smpai habis,, sedapnyerrr,, tp harga pun dahsyat ler RM 16 huhu nsb pg tu abg bg duit blnja mkn jdnye hbs ke situ lh.. jd skrng ni pasta masukla antara menu kegemaran.. :-) Inlah pastanya yang ku tertanya tanya selama ni  "mcm mn agaknye bentuk makanan pasta depan mata"


eee teruja waktu tu sbb first time lerr,,,,katakan



Share:

99 KaTaKaTaKu

99

Popular Posts

Ditafsirkan oleh INCREASYEZ. Dikuasakan oleh Blogger.

Pengikut

Translate

Segala maklumat yang dipaparkan hanyalah tulisan peribadi penulis blog sahaja.

Jumlah Paparan Halaman

Copyright © INCREASYEZ | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com & Distributed By Protemplateslab