Twitter Facebook Delicious Digg Stumbleupon Favorites More
'Dearry' Indah Catatan Hidup

Khamis, 24 Mei 2012

vietnam lagiii

antara gmbr  (jurukamera k.zura) hotel (ha hien hotel), pasar malam, ben thanh dan makanan di restoran halal yng dilawati :







eiii tu berita tv tapi pembaca berita  x tengok tv tengok skrip daa 





Share:

shoping di vietnam

VIETNAM
3 hari 2 malam.. 17-20 mei 2012
banyak tempat menarik yang dilawati sewaktu kt saigon vietnam, gi pejabat pos, sg mekong, tempat perang yang paling menarik ben then market rambang mata la gi situ,, selalu tengok blog orang lain psl gi lawatan vietnam, skrg ni dah merasai semuanya,, penat tapi puas hati sangat tentang shoping... inilah barang yang dibeli besrta harga :
- Kain english cotton 9 dolar = rm27
- Baju kurung siap sekali manik 400,000 dong = rm62 dan ade harga rm45 (murahh sangatttt)
- T shirt ikut kedai ade yang murah ade yang biasa2 jer harga, ade yang 100,000 dong = rm15, 2 dolar =   rm6, 130,000 dong = rm18
- Telekung harga ikut kuntum bunga aku beli telekung  rm43 = 36 kuntum
- Sutera vietnam ikut gred aku beli gred 1 dan 2  : Gred 1 = 16 dolar = rm48 dan Gred 2= rm 38
- Beg vietnam ade jahitan bunga 9 beg rm50 (cm beg isi telekong atau bawa jalan), Beg duit vietnam ade jahitan bunga dlm satu plastik ade 6 beg = 6 dolar =rm18
- Kopi vietnam dalam kotak = 160,000 dong dan dalam paket = 20,000 dong jer..
semua sekali aku berhabih untuk shoping RM620.00 TU PUN RASA X CUKUPPPPPPP......JERKK 
; pada kwn2 yng hendak pergi vietnam !!!! sediakanlah duit banyak2 yer,, kalo x terkilan beb.. 

tq mesca kpm (k.fadila merialisasikan impian kami)

















Share:

99 KaTaKaTaKu

99

Popular Posts

Ditafsirkan oleh INCREASYEZ. Dikuasakan oleh Blogger.

Pengikut

Translate

Segala maklumat yang dipaparkan hanyalah tulisan peribadi penulis blog sahaja.

Jumlah Paparan Halaman

Copyright © INCREASYEZ | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com & Distributed By Protemplateslab