Twitter Facebook Delicious Digg Stumbleupon Favorites More
'Dearry' Indah Catatan Hidup

Sabtu, 1 Disember 2012

PENGEMBARAAN KE LANGKAWIIIIIIIII

DARI 12/11/2012 - 14/11/2012..Jalan2 dari putrajaya ke langkawi ngn geng2 yng gi vietnam k.lina, k.ayu & k.zura.. TQ kakak2 sekalian akhirnyerr dapat jua daku naik kabel car syokk sangat..

CORETAN PERJALANAN :

12/11/2012
Naik bas COSMIC EKSPRESS dari putraaya sentral kul 10.15 mlm, dlm bas tido je le, bila sampai kedah bas berhenti kt beberapa perhentian antaranya gurun dan akhir kuala perlis, sampai jer jalan kaki sikit utk ke jeti, bei tiket naik feri, nsb kami dapat masuk feri awal sebab ade beberapa kekosongn tmpt duduk. smpai je LANGKAWI cari kereta sewa dan JELAJAH PULAU LANGKAWI








DALAM BAS PERJALANAN KE KUALA PERLIS





























13/11/2012

DALAM FERI DAN JETI LANGKAWI


JLN2 KAT BERAS TERBAKAR















MAKAM MAHSURI





telaga mahsuri...
















 PSTU KAMI JLN2 KAT KEDAI COKLAT : -
















kami tido di TANJUNG MALIE RESORT



HIDANGAN MKN MLM KAMI:-








14/11/2012

Hari terakhir di langkawi pagi-pagi lagi kami dah bergerak ke cable car langkawi..










































gerun juge le bila naik dan turun tuhh huhh yng penting impian terlaksana huhu













pstu balik ke jeti langkawi bdn kami pun dh larat sangat dah feri tunda dekat 2 jam, air laut plk surut waktu tu dekat nk sampai tersekat pstu bila dh sampai je terus gelap x de elektrik.. nsb sempat  smpai sebelum bas bergerak






alhamdulillah segalanya selamat tanpa sebarang masalah..
kenangan pengembaraan dlm negara di pulau  hanya wanita bini orang dgn kebenaran, naik bas dan feri, serta jalan2 dan shoping tnpa lakinya disisi.. hehe misi berjaya seterusnyee kemana pula kita yer..


Share:

0 comments:

Catat Ulasan

99 KaTaKaTaKu

99

Popular Posts

Ditafsirkan oleh INCREASYEZ. Dikuasakan oleh Blogger.

Pengikut

Translate

Segala maklumat yang dipaparkan hanyalah tulisan peribadi penulis blog sahaja.

Jumlah Paparan Halaman

Copyright © INCREASYEZ | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com & Distributed By Protemplateslab